WIJ ZIJN FM BOUW EN STUKADOORS

FM Bouw en Stukadoors, een vooraanstaand bedrijf gevestigd in Breda, heeft sinds 2007 een reputatie opgebouwd als dé expert in stuc- en tegelwerk. Ons familiebedrijf, opgericht door vader en zoon, staat bekend om zijn toewijding aan klanttevredenheid en vakmanschap. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

 • Ervaren en goed opgeleid team
 • Diverse specialiteiten, waaronder sierpleisterwerk en spachtelputz
 • Persoonlijke aanpak en advies op maat
 • Professionele uitvoering van elk project
 • Uitgebreid aanbod aan diensten die aan uw behoeften voldoen

Bij FM Bouw en Stukadoors streven we ernaar om uw visie te realiseren en een resultaat te leveren dat uw verwachtingen overtreft.

BEST VALUE

Wij combineren vakmanschap van topkwaliteit, uitgebreide kennis en lage prijzen om u een service te bieden die ongeëvenaard is door onze concurrenten.

TIJD BESPAREN

Met onze ervaring, personeel en middelen zorgen we ervoor dat het project soepel verloopt. We garanderen dat het werk op tijd wordt afgerond.

BINNEN BUDGET

Samenwerken met ons omvat een zorgvuldig geplande reeks stappen, gericht op een schema dat we naleven en dagelijkse communicatie.

WAAROM ONS KIEZEN

Meer dan 15 jaar ervaring

Tevreden klanten

Dagen per week beschikbaar

ONZE MISSIE

Onze missie is om hoogwaardige diensten te leveren die voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. We streven ernaar om uitmuntendheid te bereiken in alles wat we doen, van vakmanschap tot klantenservice, en om langdurige relaties op te bouwen gebaseerd op vertrouwen, integriteit en wederzijds respect. Met een focus op kwaliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid streven we ernaar om de nummer één keuze te zijn voor stuc- en tegelwerk in onze gemeenschap en daarbuiten.

POPULAIRE VRAGEN

 • Wat maakt jullie anders dan andere stukadoorsbedrijven?

  Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan klanttevredenheid en vakmanschap. We streven ernaar om elk project tot in perfectie af te leveren, met een persoonlijke aanpak en advies op maat.

 • Hoe lang duurt het voordat een project is voltooid?

  De duur van een project hangt af van verschillende factoren, zoals de omvang en complexiteit ervan. We streven er echter altijd naar om onze projecten binnen een redelijke termijn af te ronden, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van ons werk.

 • Bieden jullie garantie op jullie werk?

  Absoluut. Wij staan achter de kwaliteit van ons werk en bieden daarom garantie op al onze diensten. Mocht er onverhoopt een probleem optreden, dan zorgen wij ervoor dat dit snel en naar tevredenheid wordt opgelost.

 • Hoe kan ik een offerte aanvragen?

  Het aanvragen van een offerte is eenvoudig. U kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website invullen. We plannen dan graag een afspraak in om uw wensen te bespreken en een offerte op maat voor u op te stellen.

© Copyright 2024 FM Bouw en Stukadoors
×